Alive Camp

Välkomna till Alive Camp, vår festivalcamping som ligger i anslutning till festivalområdet!

Vad är bättre än att ha dina favoritartister på gångavstånd och nära hem efter en härlig festivalkväll? Alive Camp är en trevlig plats med målet att ge fler möjlighet att delta på vår fantastiska sommarfestival!

Kvalifikationer
Campingen är till för husbilar och husvagnar, inte tält. Du behöver skaffa en biljett för platsen och ett personligt campingband för att komma in på campingområdet.

Campingband är bara till för de som bor på campingen. Man behöver därför vara knuten till ett fordon, vilket medför att det inte går att köpa fler campingband än vad fordonet är registrerad för.
Varje person i sällskapet behöver också ha en 3-dagarsbiljett.

Åldersgräns
För att boka ställplats och checka in fordonet på campingen: 18 år
För att bo på campingen: 18 år, eller i målsmans sällskap. Om du är under 18 år behöver du även hämta ut ditt campingband tillsammans med målsman.

Pris
650 kr/plats samt 150 kr/person

Öppettider
Campingen öppnar 17.00 onsdag den 3 juli och stänger 14.00 söndag den 7 juli.

Incheckning
Sker vid campingentrén på Jussi Björlings väg (mer info gällande incheckning kommer ut på hemsidan).
Inchecknnigen är öppen:
17.00-20.00 onsdag den 3 juli
14.00-20.00 torsdag den 4 juli

Campingvärdar anvisar plats. Du får själv parkera bilen bredvid festivalområdet på en godkänd parkering. Ni får soppåsar vid incheckning.

Faciliteter
Campingen har tillgång till bajamajor och rinnande vatten. Vi har tyvärr inte möjlighet att tillhandahålla elektricitet på campingen.

Regler
Totalt eld- och grillningsförbud. Överträdelse leder till omedelbar avhysning från området. Har du ett fastmonterat kök med gasol i din husvagn/husbil får du använda det för matlagning.

Du får inte använda din vanliga bil som sovplats. Det är vår bedömning som avgör om ditt fordon är godkänt eller inte.
Ett förtält eller partytält (3 x 3 m) är tillåtet per plats. Det är dock inte tillåtet att använda partytält som sovtält.

Varje ekipage måste städa upp efter sig. Vi uppskattar om våra besökare undviker att ta med glasflaskor till campingen. Visa dina medcampare respekt och hänsyn!

Förbjudet
Generatorer, elverk, gasolkök, gasoltuber, levande ljus, mopeder.

Vi ses i sommar!

KÖP CAMPING