ALIVE FESTIVAL

Kontakt

01

Synpunkter

Har du synpunkter om festivalen?

Kontakta oss

02

ARTIST

Är du artist, spelar i ett band? Sjunger med i en kör? Vill du spela hos oss?

Booking

03

FUNKTIONÄR

Vill du bli funktionär hos oss och bli en del av vårt fantastiska gäng?

bli Funktionär

04

FOODTRUCKs

Vill du sälja något på festivalen? Mat? Prylar? Kanske tatuera våra fantastiska besökare?

Sales
OM OSS

WE ARE ALIVE

Alive festival är mer än artisterna på scenerna. Utan ett stort gäng engagerade personer skulle aldrig festivalen kunna genomföras. Med ”We are Alive” vill vi berätta om några av våra festivalhjältar och vad de gör för att du ska kunna få en härlig upplevelse med oss.

Alive genomfördes för första gången 7-9 juli 2022. Festivalen blandar några av landets största och hetaste artister tillsammans med lokalt förankrade musiker i Borlänge.

Många framgångsrika artister och band har sitt ursprung i Dalarna, bland annat Mando Diao, Sator, Miss Li och vi får inte glömma Jussi Björling. Vi vill med Alive sätta Borlänge på festivalkartan och välkomna publiken tillbaka till livemusiken.

Namnet Alive för oss bygger på känslan du uppnår inom dig när du står där i publikhavet och fylls av basgångar, melodier och sång. När du blir ett med ett hav av människor som upplever samma sak som du gör i just det ögonblicket. När ni tillsammans i publiken sluter upp i en stor körsång som sprider sig som en löpeld i publikhavet och känslan av liv tar över kropp och sinne. Det är vad Alive handlar om, det är vad vi vill förmedla och önskar att ni alla får uppleva under dessa tre dagar.

FÖLJ OSS PÅ VÅR
INSTAGRAM!