Isaac And The Soul Company

”WHACK! Första trumslaget kastar vardagen överbord. Sen finns bara här och bara nu, en ändlös ström av happiness. 

ONE, TWO! Det är Isaac – mannen som har laddat halsen med honung och dynamit.

THREE, FOUR! Det är The Soul Company – tåget som ökar farten hela vägen fram till Paradiset. Det är Soul! Dance! Party! och det svänger LET ME TELL YA!”

Isaac And The Soul Company blandar traditionell soul med moderna influenser vilket ger deras musik och scenframträdanden en helt unik känsla. De är frenetisk eufori och musikalisk urladdning.

När bandet intar scenen är publikens upplevelse och känslor i fokus. De har gjort otaliga spelningar runtom i Sverige men också över hela världen - i allt från Manchester till Honolulu. Oavsett vilken publiken än är blir det succé och bandet skapar alltid härliga konsertupplevelser. 

"Vi har alltid byggt våra livespelningar på en total musikalisk urladdning. Att ge så mycket energi till publiken att de för en sekund glömmer allt annat och går hem upprymda med en euforisk känsla i hela kroppen.” 

Det är tydligt att Isaac And The Soul Company lever och andas för sina scenframträdanden men de är också ett band som ständigt skapar sin egen, nyskrivna musik som är en blandning av traditionell soul med moderna influenser. De har ett eget sound som förstärks av sångaren Isaac Kuritzéns unika röst och bandets otroliga musikalitet.

De har släppt tre album, två EP:s och flera singlar. Inspirationen är allt från Drake och Rihanna till Otis Redding och Little Richard. De drivs av en önskan att förmedla riktig, djup musik på ettsätt ingen annan gör och få människor att känna, rakt in i hjärtat.  

Bandet är Isaac Kuritzén (sång), Jesper Naenfeldt (gitarr), Patrik Weiberg (bas), Henrik Liljequist (trummor), Mattias Lejdal (saxofon) och Olle Hedström (trumpet).